Seværdigheder i området

Lyngby Mølle Feriecenter kan med sin helt unikke placering på den nordjyske vestkyst byde på mange SUPER gode oplevelser og seværdigheder som absolut skal opleves.

Løkken – En rigtig hyggelig handelsby

Et besøg i byen Løkken som ligger tæt på Feriecenteret vil kunne byde på masser af hyggelige og stemningsfyldte timer.  I mange år har turister fra ind og udland igen og igen søgt hertil i deres ferier for at opleve det at have havet, stranden, og ikke mindst de SUPER gode shopping muligheder indenfor rækkevide. Løkken er altid et besøg hver.

Læs mere her

Lønstrup – Alt i Kunst, Café og Gallerier

Lønstrup er byen hvor kunst har sin helt egen betydning, byen er fyldt med forskellige kunsthåndværkere hvor det er muligt at komme helt tæt på og se hvordan kunstnerne arbejder. På de mange cafeer og restauranter i byen er der rig mulighed for at få en kulinariske oplevelse da der her kan bydes på spændende gourmet måltider i de mest hyggelige omgivelser.

Informationsfolder i pdf    Læs mere her

Fårup Sommerland – Et sommerland HELT ude i skoven

En ferie i Nordjylland skal selvfølgelig indeholde et besøg i Fårup Sommerland. Med sin enorme størrelse svarende til ca. 55 fodboldbaner ligger sommerlandet lige til højrebenet, når familien virkelig skal have en oplevelse sammen, som de vil huske langt frem i tiden. Her er både aquapark og vilde rutchebaner.

Læs mere her

Rubjerg Knude – En SAND oplevelse

Et besøg ved Rubjerg Knude som ligger helt tæt på Vesterhavet, er absolut en oplevelse helt for sig selv. Naturens kræfter kan opleves helt tæt på når blæsten får sandet til at fyge, og dermed for det klitten til at vokse sig større dag for dag. Alt sammen mens havet samtidig tager sig en ordentlig bid af klinten.

Læs mere her